mandag, juli 21, 2008

2.0 på min iPhone

Så fik jeg det endelig til at virke. Den nye firmware til iPhone'n fra Apple, som gør det muligt at køre exchange push. Herligt. Og det virker!

Ud over exchange indeholder den en del forbedringer, og udvidelser. En af dem er "AppStore" som Apple umiddelbart har stjålet fra de jailbreakede iPhone's "Installer".

I AppStore kan man købe programmer som med det samme bliver hentet ned på telefonen ... super smart og smidigt.

Det første program har jeg selvfølgelig hentet, og det var programmet "Shazam". Det kan bruges til at finde navnet på et stykke musik du f.eks. hører i radioen. Du starter bare programmet og holder telefonen op foran højttaleren, og efter ca. 20 sekunder står du med et kunstnernavn + sangtitel. Hvis du er heldig er der tilmed et link til at købe nummeret via iTunes + link til en YouTube video. Dog skal de siges at den ikke rigtig kender nogen danske sange. Det er altså et ret genialt program, men det skal nok opleves før man kan se de fede i det :o)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

:) :)

Anonym sagde ...

I want not agree on it. I think nice post. Especially the designation attracted me to be familiar with the whole story.

Anonym sagde ...

Genial fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Anonym sagde ...

http://lumerkoz.edu magic story very thanks http://soundcloud.com/zovirax informa http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-metronidazole corkphone neighbour http://rc8forum.com/members/Buy-Seroquel.aspx shortest http://www.comicspace.com/maxalt_buy/ banglore http://soundcloud.com/acyclovir longevity ptsb

Anonym sagde ...

It is a pity, that now I can not express - I am late for a meeting. I will be released - I will necessarily express the opinion.